середа, 24 жовтня 2007 07:08

Колишній мер Києва потрапив у аварію

О п"ятій ранку минулої неділі на 38-му кілометрі траси Київ—Житомир біля села Березівка позашляховик "Тойота Ленд Крузер" урізався в причіп КамАЗу. За кермом джипа сидів колишній київський голова Олександр Омельченко.

Авто екс-мера їхало в напрямку Києва по тій самій смузі, якою рухався КамАЗ.  Київський голова згодом пояснив працівникам ДАІ, що його підрізала червона іномарка, і він мусив звернути вбік.

За кермом вантажівки був житель села Климентіївка Баранівського району Житомирської області 39-річний Володимир Савчук.

— Володимир Васильович — досвідчений водій. Він день і ніч за рульом, не п"є, — розказує Валентина Кравчук із сільради у Вірному. — Працює в одному з автопідприємств у Баранівці. Має двох синів.

Даїшників на місце аварії викликав патруль спецпідрозділу "Кобра", який саме був на місці події. Згодом приїхала "швидка".

— За словами очевидців, у водія КамАЗу боліла грудна клітка. Омельченко скаржився на біль у шиї, — говорить начальник прес-служби міліції Київщини Микола Гулевич.

Олександр Омельченко в лікарню не звертався. За ним із Києва приїхав автомобіль. Кандидат у народні депутати від блоку НУ-НС залишив пошкоджений джип і поїхав до столиці.

Кримінальної справи не відкривали. Про відшкодування збитків водії домовилися між собою. За попередніми даними, в аварії винен Омельченко. У його прес-службі кажуть, що Сан Санич про цю подію "вже забув".

Зараз ви читаєте новину «Колишній мер Києва потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі