четвер, 14 грудня 2006 18:19

Клієнт убив бармена у Севастополі

24-річний В"ячеслав зарізав 35-річного бармена Володимира у севастопольському барі "Два капітани". Пізніше міліціонерам він пояснив, що скоїв злочин через гроші.

— Чоловік часто заходив у цей бар, — розповідають у Центрі громадських зв"язків міліції Криму. — Убивство спланував давно. Того вечора взяв із дому ніж. Зайшов до закладу, трохи там посидів. Потім вийшов і чекав, коли з нього вийдуть останні відвідувачі. Тоді зайшов назад до бару і попросив бармена ще трохи побути. Пізніше накинувся на чоловіка з ножем. Щоб приховати сліди злочину, облив приміщення спиртними напоями і підпалив. Із собою забрав 800 гривень і мобільний телефон жертви.

Бар не загорівся, вогонь загас. Наступного дня вранці тіло бармена знайшов у туалеті один із працівників закладу. Володимиру було нанесено 10 ударів ножем.

Міліціонери швидко вийшли на слід убивці.

Виявилося, що В"ячеслав у барі працював раніше охоронцем. Зараз йому загрожує до 15 років ув"язнення.

"Два капітани" в Сімферополі існують уже 9 років. Жителі кажуть, що заклад доволі популярний не лише серед місцевих. Його відвідують багато росіян. Часто там виступають різні гурти.

Зараз ви читаєте новину «Клієнт убив бармена у Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі