пʼятниця, 03 листопада 2017 05:25

Футбольні фанати розгромили бар

31 жовтня в центрі Харкова українські футбольні фанати побилися з уболівальниками нідерландського клубу "Феєноорд". Голландці приїхали в Україну на гру четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

Українці розгромили паб "Стіна", де зібрався фан-клуб "Феєноорда". Близько 20 фанатів забігли всередину й почали перекидати столи.

— Кричали щось незрозуміле, матюкалися і репетували: "Валіть у свою Голландію", — говорить харків'янка Ірина, 23 роки. Прізвища не називає. — Хлопці, які сиділи біля входу, схопили стільці й рекламний щит, почали відтісняти нападників. Бармен кричав: "Біжіть у підсобні приміщення!"

Ірина з подругою сховалася в підвалі. Звідти викликали "швидку" й поліцію. Згодом до них спустився працівник пабу, сказав, що можна виходити.

Участь у бійці взяли фанати "Шахтаря" і харківського "Металіста", за даними поліції. Правоохоронці затримали 34 хуліганів.

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фанати розгромили бар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі