середа, 11 липня 2007 07:02

Фестиваль "Шешори" перенесли на Вінниччину

— Тепер Воробіївка під Європу змахує, — хвалиться місцевий голова сільради Віталій Яремко, 46 років. — Отлічнійшу дорогу зробили, знаки кругом. Районний вузол зв"язку чотири таксофони поставив. Селяни біля річки лавочки змайстрували. Красота!

У село Воробіївка Немирівського району на Вінниччині в середу відкривається фестиваль етнічної музики "Шешори". Уперше з 2003 року його перенесли з однойменного села на Івано-Франківщині. Організатори пояснюють, що від самого початку хотіли, щоб фестиваль був "мандрівним". Але раніше не виходило.

У Воробіївці гості житимуть у наметовому містечку. На його території працюватимуть імпровізовані їдальні, етно-чайна, кришнаїтська кухня. Людей забезпечать дровами та питною водою.

Очікують до 10 тис. гостей. Ті, хто сплатив збір 50 грн, у містечку житимуть безкоштовно. Намет потрібно брати свій. Решта гостей зможе розміститись у місцевих жителів. Господарі у Воробіївці братимуть із туристів до 25 грн за добу.

Розпочнуться "Шешори" з велотуру Вінниця — Воробіївка. Того ж дня пройде конкурс із художніх композицій на землі. 12–14 липня триватимуть концерти.

Село Воробіївка розташоване за 18 км від райцентру Немирів. Автобуси туди ходять не щодня. 11 липня відправка о 6-й та 11 годині ранку. Можливі додаткові рейси.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Шешори" перенесли на Вінниччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі