вівторок, 11 грудня 2007 07:10

Дворічна Софійка випала з 16-го поверху

Минулої п"ятниці вранці 2-річна Софійка на очах у матері Лесі Могиль випала з балкона 16-го поверху будинку по вул. Героїв Сталінграда в Києві.

— Мати прибігла в магазин за палочками та молоком у домашньому халаті й тапочках, — розповідає "ГПУ" товарознавець магазину Маргарита Мельничук.

Крамниця розташована за 150 м від під"їзду. Вийшовши, жінка побачила, що донька стоїть на балконі. Почала кричати, щоб та зайшла всередину. Але дитина перехилилася через поручні й полетіла вниз.

— Мати кричала не своїм голосом, — продовжує Маргарита Мельничук. — А дівчинка впала на ручки на траву, перевернулася на спину й почала плакати.

До дитини відразу підбігла жінка, яка була поряд і вкрила її курткою. Почала заспокоювати. Хтось викликав "швидку". Лікарі приїхала за 25 хв.

Попід вікнами 16-поверхівки ростуть дерева. Софійка впала за метр від зрубаного пенька. Нині вона проходить курс лікування в ОХМАТДИТі. Лікарі кажуть, що в неї лише забій бедра.

— Мабуть, треба було стояти на стільці, щоб перекинутися через поручні. Інакше я не знаю, як вона змогла перелізти, — розмірковує 55-річний Петро Ничипорук, який мешкає в тому ж під"їзді.

Могилі живуть у 3-кімнатній квартирі. Балкон, з якого випала дитина, незасклений. Батько дівчинки Ігор працює в охоронній фірмі. Мати — вчителька. Нині вона в декретній відпустці.

— Дитина виглядає старшою як на свій вік. Вона висока та шустра, — каже 73-річна сусідка Могилівих Марія Сотнікова.

Зараз ви читаєте новину «Дворічна Софійка випала з 16-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі