понеділок, 16 липня 2007 07:00

Дві адміністрації посварилися через сайт

Головне управління у справах сім"ї та молоді Київської міськдержадміністрації звинуватило Волинську облдержадміністрацію в плагіаті муніципального сайта.

— Коли побачив так званий Волинський молодіжний портал, здивувався. Він повністю повторює дизайн нашого порталу, — каже 23-річний Сергій Березенко, начальник управління  КМДА, який є розробником і адміністратором порталу. — До нас ніхто з цього приводу не звертався, ми з"ясували цей факт цілком випадково.

Молодіжний Інтернет-портал розробили за кошти Київської адміністрації. На це витратили 30 тис. грн. На початку 2007 року сайт у тестовому режимі розмістили за адресою www.SMS.gov.ua, а в червні відбулося його офіційне відкриття.

Волинян звинувачують у тому, що вони незаконно скопіювали собі дизайн сайта. І цим, мовляв, порушили норми етики та законодавство про авторське право.

Волинська облдержадміністрація стверджує, що розробку свого порталу замовили у приватної фірми. Мовляв, нічого ні в кого не копіювали. Проте вибачилися перед киянами і свій сайт закрили.

Зараз ви читаєте новину «Дві адміністрації посварилися через сайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі