вівторок, 06 травня 2014 06:25

Добровольцям у спецпідрозділі платитимуть дві з половиною тисячі

Вінницька міліція шукає добровольців для створення підрозділу особливого призначення, який захищатиме жителів від радикалів і сепаратистів. Платитимуть 2,5 тис. грн на місяць.

— Набір розпочався 16 квітня, — розповідає інспектор із кадрового забезпечення Володимир Таранюк, 43 роки. — Є вікові обмеження — від 19 до 35 років. Телефонують із різних міркувань — хтось недослужив, раніше звільнився. Хтось справді хоче охороняти порядок, інші — заради вищої зарплатні, дехто має патріотичні мотиви.

– Думаю, частина цього батальйону буде сформована з калинівського полку "Ягуар" і вінницької конвойної бригади, – каже керівник обласної міліції 49-річний Олег Школьний. – Розробили двотижневу спеціальну програму підготовки. То буде батальйон зі всіма атрибутами військового підрозділу, зі своїми структурою й завданнями. Плануємо використовувати цих людей передусім в обласному центрі та навколишніх населених пунктах. Але в період ускладнення ситуації – на території всієї області.

Зараз ви читаєте новину «Добровольцям у спецпідрозділі платитимуть дві з половиною тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі