пʼятниця, 23 грудня 2016 07:10

До лікаря записуються через інтернет

Із 20 грудня кожен власник "Картки киянина" може записатися на прийом до лікаря через інтернет. Для цього має зайти в особистий кабінет на сайті kyivcard.com.ua. Поки що можна запланувати похід у Дитячий діагностичний центр, із січня — в усі поліклиніки міста.

— Людям не треба годинами чекати в черзі. Медзаклади й місто знатимуть фактичний потік пацієнтів, контролюватимуть використання ліків. Так легше планувати витрати на медицину, — говорить 27-річний Артур Верба, засновник проекту "Поліклініка без черг". — Згодом для власників "Картки киянина" запустять електронну медкартку замість амбулаторної паперової та електронний рецепт. В аптеці досить буде пред'явити "Картку киянина" або мобільний додаток. На комп'ютері висвітиться інформація, які ліки вам прописали. Також нададуть пільгову знижку, якщо вона передбачена.

Від вересня на прийом до лікарів Дитячого діагностичного центру пацієнти записуються через термінал. Він стоїть при вході в заклад. Тут тестують проект "Поліклініка без черг".

— Пацієнт у персональному кабінеті на сайті зможе переглянути результати аналізів, ультразвукового дослідження та висновки лікарів, — говорить Андрій Семиволос, головний лікар Дитячого діагностичного центру.

"Картка киянина" — іменна. Пільговикам дає право на безкоштовний проїзд у комунальному транспорті, знижку в аптеках. Її може отримати кожен зареєстрований у столиці.

Зараз ви читаєте новину «До лікаря записуються через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі