середа, 23 серпня 2017 06:00

Дитячого лікаря застали п'яним на роботі

Відео з п'яним заступником головного лікаря полтавської дитячої лікарні Степаном Вернигорою виклала в інтернет місцева журналістка Катерина Залевська. На запису видно, як лікар матюкається і засинає на робочому місці.

До медика журналісти прийшли по коментар про стан здоров'я дитини, яка постраждала під час стрілянини на місцевому пляжі 10 серпня. Вернигора нецензурно лаявся, засинав та розповідав, що за п'ять років професія "репортер" зникне. Про стан хворого розповідав нерозбірливо.

— Уберіть свої пристрої і камери. Нєх...р пиз...ти, — каже лікар на відео.

За кілька днів ролик переглянули близько 19 тис. людей. Обурюються поведінкою медика і вимагають його звільнити. Частина інтернет-користувачів звинувачують журналістів у викривленні інформації.

— Зранку було кілька телеканалів, а Катя прийшла під вечір, — пояснює свою поведінку Степан Вернигора, 57 років. — Влетіли у відділення і хотіли коментар. Мати потерпілої дитини не бажала говорити, мала на це право. Виступала і проти того, аби коментарі давали лікарі. Тому я не дозволив знімати. Однак журналісти наполягали і провокували. Мені стало зле. Тому так і вийшло на відео.

Зараз ви читаєте новину «Дитячого лікаря застали п'яним на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі