вівторок, 05 вересня 2006 18:37

Директор комбінату загинув у автокатастрофі

61-річний Володимир Боєв працював головою правління Херсонського бавовняного комбінату. Минулої суботи він загинув у автокатастрофі неподалік Красноперекопська, що в Криму. Чоловік не впорався з керуванням і його "мерседес" на шаленій швидкості зіткнувся із "тойотою", що їхала назустріч.

— Машина Володимира вилетіла на зустрічну смугу на 129-му кілометрі траси Херсон—Красноперекопськ— Сімферополь, — розповів "ГПУ" 37-річний Андрій Рябіков, із прес-служби управління ДАІ в Криму. — Водій "тойоти" не встигла ні загальмувати, ні повернути кермом — машини зіткнулися "лоб в лоб".

Разом із Володимиром у "мерседесі" їхала його 60-річна дружина Маргарита і онук Єгор, якому був всього рік. Жінка потрапила до Красноперекопської райлікарні з переломами кісток тазу, рваними ранами рук та ніг. У Єгора — струс мозку і численні синці. 38-річна Оксана із Нової Каховки, яка керувала "тойотою", поламала ребро і стегно.

Боєв виконував обов"язки голови правління і генерального директора Херсонського ХБК з 11 червня 2004 року. До цього очолював спостережну раду ЗАТ "Херсонресурси".

Херсонський ХБК виготовляє бавовняні, лляні, сатинові й віскозні тканини.

Зараз ви читаєте новину «Директор комбінату загинув у автокатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі