пʼятниця, 30 липня 2010 08:13

Чупакабра подушила котів під Києвом

Минулого тижня в селі Троєщина під Києвом невідома істота передушила 80 кролів і 20 курей.

— Це чупакабра, — каже Микола Перій, 39 років. На його подвір"ї звір задушив 35 великих та дев"ять маленьких кролів. — Уранці пішов порати господарство. Клітки були потрощені, навіть ґрати повикручувані. Маю два пса. Жоден не гавкнув уночі. Побіг до сусіда. У нього всі кури дохлі лежать. Двоє хлопців того вечора пізно поверталися з дискотеки. Кажуть, бачили в лісопосадці над селом тварину, розмірами і формою схожу на кенгуру. Тільки спина в неї сіра і волохата, як у вовка. Кудлата, скаче на двох задніх лапах. На кожній має по три пазури. Писок, наче у їжака. Від тварини смердить. Хлопці налякалися, втекли.

П"ятьох кролів недорахувався Максим Омельковець, 43 роки.

— У сусідів кролі лишилися у клітці. Із них тільки кров тварюка випила. А моїх щось покрало. Тієї ж ночі пропав кіт Маркіз. Дружина знайшла на городі дохлого. Мав прокушену у двох місцях шию. У баби через чотири хати кота щось навпіл розірвало. У сільраді кажуть, це здичавілий собака або рись, бо знайшли в полі великі сліди, схожі на котячі. На полювання чупакабри ніхто не хоче йти. Боїмося дітей увечері на дискотеку пускати.

У червні чупакабра задушила понад 100 кролів на Рівненщині, Черкащині й Житомирщині.

Зараз ви читаєте новину «Чупакабра подушила котів під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі