вівторок, 08 листопада 2016 07:20

Чоловік із сином загинули на спір

— Побачили, як чоловік із дитиною побігли через дорогу. Кидатися на трасу, де вісім смуг руху — чистої води самогубство. Однак люди часто там бігають, переходом іти хвилин 15. Потім почули удар і свист гальм. Чоловіка й малого перекинуло через відбійник під колеса зустрічних авто. Взуття та речі ще метрів 30 летіли на газон, — розповідає киянин Віталій.

Увечері 6 листопада на просп. Ватутіна в Деснянському районі Києва під колесами "Деу Ланос" загинув 52-річний чоловік. Його 6-річний син помер за кілька годин у дитячій лікарні "Охматдит".

— Сім'я — мама, тато і двоє дітей поверталися з розважального центру "СкайМол", — говорить Яна Семенюк зі столичної поліції. — Мама з однією дитиною пішла через підземний перехід. А тато з невідомих причин побіг із сином через дорогу. Потрапили під автомобіль, яким керував 31-річний переселенець із Донецької області. Зараз із ним працюють слідчі. Дружина загиблого — в шоковому стані.

Очевидці трагедії кажуть, що чоловік посперечався з дружиною, хто перейде дорогу швидше: він — на поверхні чи вона — підземним переходом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із сином загинули на спір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі