понеділок, 17 вересня 2012 06:00

Швидку капусту роблять за півдоби

Черкаска 53-річна Галина Кривошея має рецепт швидкого приготування квашеної капусти. Ним поділилася Валентина Кривко, колега по швейному цеху на підприємстві "Ротор".

— На 2 кілограми шаткованої капусти треба натерти дві морквини, порізати кільцями стільки ж цибулин, — каже Галина Іванівна. — Додати дві дольки дрібно порізаного часнику. Перемішати і наповнити 3-літрову банку. Туди влити півсклянки олії і 100 грамів оцту. Окремо зробити розсіл. У літр води додати 2,5 столових ложки солі, три четверті склянки цукру. Закип'ятити і вилити в капусту. Якщо зробити ввечері, то вже наступного дня капуста буде готова.

Зараз ви читаєте новину «Швидку капусту роблять за півдоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі