пʼятниця, 08 жовтня 2010 09:21

Шлюб 10 жовтня буде вдалим

10 жовтня очікують ажіотажу на весілля. Мода одружуватися в дні з комбінацією однакових чисел з'явилася 2002-го. Відтоді дати, де є три однакові цифри, вважають особливими для шлюбу. 10.10.2010 - припадає на неділю. Валерія Крот і Максим Гарячук із Криму хотіли розписатися в цей день. Заяву подавали за місяць.

- Но загс в воскресенье не работает, - каже 26-річний Максим. - Розпишемося в п'ятницю, у неділю повінчаємося.

У Києві в неділю працюватимуть два РАЦСи - Центральний і Лівобережний.

- Охочих побратися в цей день багато. Але ми можемо провести церемонію лише для 70 пар, - розказує телефоном працівниця Центрального РАЦСу. - За понаднормову роботу доведеться платити додатково.

У звичайний вихідний там розписують 20?"30 пар.

В інтернеті пишуть, що почали продавати місця в черзі на розпис.

- Це неможливо, - заперечує Ірина Журавльова, завідувачка Голосіївського РАЦСу Києва. - Пари реєструються. Якщо якась вибуває, беруть наступну записану.

Черкаський астролог 70-річний Григорій Крамар вважає 10 жовтня 2010-го вдалим для шлюбу.

- У цей день місяць молодий, він росте. Починати справи в цей час - добра ознака. Крім того, Місяць перебуває у Скорпіоні. Це сильний і владний знак. Значить, пара буде міцною. Цифра 1 - символізує добрий початок справ. А цифра 2 - означає союз. Тож шлюб буде міцним.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб 10 жовтня буде вдалим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі