четвер, 17 вересня 2009 08:24

Банк "замінували" дохлою кішкою

Запорізьке відділення банку "Надра" в понеділок зупинило роботу майже на годину. Працівники регіонального управління на бульв. Шевченка, 4 знайшли ввечері біля банківської будівлі запаковану коробку, перев"язану бантами.

Охороні вона здалася підозрілою. О 17.48 на місце знахідки викликали місцеву міліцію. Дорогу до банківського відділення перекрили спеціалісти вибухотехнічної лабораторії, міліцейського спецпідрозділу "Кобра", пожежники та працівники оперативного відділу обласного управління МНС. Приїхала також "швидка". Підозрювали, що в коробці може бути вибуховий пристрій. Тому пожежники залили її водою.

— Красиво упаковану коробку зі святковими бантами рятувальники знешкоджували за допомогою гідроудару, тобто потужним водяним струменем. У коробці виявили муміфіковану кішку, — розповідають в управління МНС у Запорізькій області. Із будівлі банку евакуювали 38 співробітників. О 18.37 банкіри повернулися на робочі місця.

— Такий інцидент у нас дійсно був. Але коментувати його ми не будемо, — каже телефоном Марія Пономарьова із запорізького регіонального відділення банку "Надра".

Подейкують, коробку приніс кур"єр. Нібито як подарунок комусь із працівників. У банку не кажуть, чи розцінюють вони інцидент як погрозу.

Зараз ви читаєте новину «Банк "замінували" дохлою кішкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі