вівторок, 16 листопада 2010 03:15

Анатолія Могильова замінить губернатор

У політикумі ходять чутки, що новим міністром внутрішніх справ замість Анатолія Могильова стане Микола Джига. Досі останній є губернатором Вінниччини й одночасно сумісником — народним депутатом від Партії регіонів.

— Усі ці чутки відображають боротьбу з кадрових питань різних груп впливу в оточенні президента. Хтось лобіює Джигу. Можливо, Клюєв, — говорить директор Інституту управління ім. Горшеніна 52-річний Володимир Фесенко. — Джига зрозумів, що губернаторська посада не для нього, і можна повернутися. Хоча думаю, що Могильов піде, якщо буде кадрова рокіровка — Джарти повернуть із Криму в Київ, то Могильов може піти на його посаду — голови Ради міністрів Криму. А начальником міліції Криму — малоймовірно. Поки що Могильов не дав підстав Януковичу сумніватися у вірності. Він як цепний пес президента, доки відповідає його інтересам. Понизити його на посаді — не в стилі Януковича. Не виключаю, що Джигу можуть повернути першим заступником Могильова чи народним депутатом.

Зараз ви читаєте новину «Анатолія Могильова замінить губернатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі