середа, 10 січня 2018 07:10

Олександр Чепурко збирався одружитися

Боєць 13-го батальйону 58-ї бригади Збройних сил України 32-річний Олександр Ковтун загинув 1 січня в зоні АТО.

— О 1:05 військовий підірвався на вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання, — розповів командир батальйону Віталій Гуляєв.

Підрив трапився поблизу селища Новотошківського Попаснянського району Луганщини.

Олександр народився 22 січня 1985 року в селі Клишки у Шосткинського району на Сумщині. Після строкової служби в армії працював в охоронних структурах. З листопада 2016-го служив у 13-му батальйоні 58-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ. З липня минулого року — у зоні АТО.

В Олександра залишилися сестра та батько. Загиблого захисника України поховали в Клишках 5 січня.

2 січня ввечері на Донбасі загинув старший сержант 30-річний Олександр Чепурко. Народився в селі Шершенці Кодимського району Одещини. Служив за контрактом розвідником у 28-й окремій механізованій бригаді ЗСУ з квітня 2014 року. Останнім часом жив у Добро­славі Лиманського району Одеської області. Планував одружитися з дівчиною, з якою познайомився в зоні АТО, розповів голова Кодимської райради Геннадій Гладенький:

— Зробив пропозицію дівчині з Донеччини, мало бути весілля. Батько Чепурка — чорнобилець. Мати хворіє на діабет, має високий тиск. Не знаємо причини смерті. Справою займаються правоохоронці.

Спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що загибель розвідника є небойовою втратою.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Чепурко збирався одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі