вівторок, 17 січня 2017 05:35

"Адміністрацію морських портів" очолив менеджер із Латвії

Новим керівником державного підприємства "Адміністрація морських портів України" став латвієць Райвіс Вецкаганс, 52 роки. 13 січня його представили колективу в головному офісі компанії в Одесі.

Новопризначений керівник має повну свободу дій у сфері реформування морських портів країни й боротьби з корупцією. Про це каже міністр інфраструктури 37-річний Володимир Омелян. В уряді представляє "Народний фронт":

— АМПУ має бути реформована і перетворена у прозоре й ефективне підприємство. Воно повинно працювати на державу. Відстоювати її інтереси, а не приватних інвесторів. Ми лише розпочали реформувати компанію, а вже відчули спротив. Це нормально. Бо якщо міністр зручний для всіх, то виникають питання щодо його ефективності.

Райвіс Вецкаганс був віце-президентом "Латвійського пароплавства". Входив до правління "Рига централ терміналу", найбільшого порту з обробки насипних і генеральних вантажів у країнах Балтії.

В "Адміністрації морських портів України" працюють майже 8 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «"Адміністрацію морських портів" очолив менеджер із Латвії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі