субота, 29 вересня 2007 07:10

15 бізнесменів перетнуть Австралію на мотоциклах

Сьогодні 15 столичних бізнесменів відлетіли до Австралії. Там на спортивних мотоциклах вони збираються перетнути континент із заходу на схід, проїхавши 4,5 тис. км.

— Ці люди матеріально забезпечені й полюбляють екстремальний туризм, — розповідає один із організаторів поїздки Сергій Гончаров, 31 рік. — Вони вже подорожували лісами Камчатки, лазили по горах у Тибеті. Тепер хочуть подолати Австралію "від коралів до коралів".

Команда їхатиме в два етапи. Перші дев"ять учасників подолають половину шляху — 2 тис. км до паломницького міста Умру і повернуться до Києва. Другу частину долатимуть решта семеро. Вони перетнуть три пустелі — Сімпсона, Ґібсона та Велику Піщану. Ночуватимуть у палатках, їстимуть лише сухий пайок.

— Їхатимуть на чотирьох спортивних байках "Ямаха". За неповні 3 секунди він розганяється до 100 км/год. Якщо десь по дорозі зламається, його доведеться викинути, — зазначає Сергій Гончаров. — У пустелі їх ніхто не ремонтуватиме.

Із учасниками їхатиме технічна підтримка на двох джипах. У машинах буде лікар і професійний гід із Росії.

Серед 15 — один із засновників мережі ресторанів "Козирна карта" Арсен Остров, гендиректор підприємства "Датагруп" Олександр Данченко, топ-менеджери компаній "Інком" та "Київстар". Більшість із них раніше ніколи не їздили на мотоциклі.

Кожному бізнесменові подорож обійдеться в $11 тис. Перед нею учасники кілька місяців тренувалися на спеціальних площадках у Києві. Їх тренував відомий український байкер Юрій Михальчик, або Юра-Американець.

До Києва бізнесмени планують повернутися 23 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «15 бізнесменів перетнуть Австралію на мотоциклах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі