понеділок, 14 грудня 2020 14:15

На Закарпатті Нікітюк показала, як живуть найбагатші селяни
5

Ведуча Леся Нікітюк показала, як живуть у румунському селі на Закарпатті. Мешканці села Нижня Апша побудували будинки-палаци.

"Тут що, живуть люди, які входять до списку Forbes? Мені сказали, що в селі немає мільйонерів чи чиновників, тут мешкають звичайні роботяги. Прості люди живуть у 2-, 3-, чи 4-поверхових будинках із колонами, вежами, різьбленими парканами, а подекуди й басейнами", - здивувалась Нікітюк.

Нікітюк побувала в селі на Закарпатті
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Нікітюк побувала в селі на Закарпатті
Нікітюк побувала в селі на Закарпатті
Нікітюк побувала в селі на Закарпатті
Нікітюк побувала в селі на Закарпатті

Місцева мешканка Іліана запросила ведучу в гості, щоб показати, що ховають румуни всередині таких будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ікони на камбалі: українська художниця відродила давню чумацьку традицію

"Сходи там були такі, як у київських готелях. У скромній, за місцевими мірками, хаті стояли колекційні порцелянові ляльки на полицях, були різьблені комоди з натурального буку, висіли кришталеві люстри у стилі ампір. Злі язики кажуть, що свого часу місцеві добре заробляли на контрабанді цигарок з України в Румунію, і змогли на ці гроші побудувати такі хати", - додає ведуча.

Ведуча Леся Нікітюк знайшла на Закарпатті небезпечну переправу через ріку. "Le Маршрутка", яку показують на "Новому каналі", продовжує подорожувати Україною. Жага пригод занесла Нікітюк та водія Богдана Богдановича в містичні гори. Ведуча досліджувала Закарпаття і натрапила на 2 людей, які крутилися біля корита.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті Нікітюк показала, як живуть найбагатші селяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі