вівторок, 04 серпня 2020 16:22

Греція стягуватиме з туристів оплату за медичні послуги

Греція стягуватиме з туристів оплату за медичні послуги
Уряд Греції розширив перелік місць, де носіння медичної маски є обов'язковим. Фото https://unsplash.com

Туристи, які в'їжджають до Греції, повинні заплатити додатковий збір в розмірі 20 євро за медичні послуги. Вони їх отримують під час свого перебування в країні.

Досі мандрівники взагалі нічого не платили за медичне обслуговування в Греції, незалежно від того, звідки вони родом, за винятком госпіталізації. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Greek Reporter.

Міністерство охорони здоров'я Греції ухвалило, що з цього моменту збір буде стягуватися з усіх іноземних мандрівників, які звертаються в медичні центри, регіональні клініки й амбулаторії лікарень. Додаткові збори стягуватимуть із тих, хто потребує аналізів крові та інших видів скринінгу, відповідно до тарифів, які визначаються національною системою охорони здоров'я Греції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Греції посилили масковий режим

Ці нові збори також поширюються на тих, хто живе в Греції, але вважається "непостійним" резидентом країни. Міністерство охорони здоров'я країни сподівається зібрати "значні кошти" від нового збору.

Уряд Греції розширив перелік місць, де носіння медичної маски є обов'язковим. У Греції з початку пандемії коронавірусу, станом на 27 липня, зафіксовано 4227 підтверджених випадків захворювання та 202 летальних випадки.

Зараз ви читаєте новину «Греція стягуватиме з туристів оплату за медичні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі