середа, 17 грудня 2008 12:59

Де найкраще відпочивати та лікуватися?

 

Львів'яни Петрушевичі цього року відпочивали та лікувалися у селищі Шаян Закарпатської області. Через півроку знову туди збираються.

"Мій чоловік переніс операцію на коліні. Лікар порадив після лікарні покращити здоров'я у якомусь санаторії. Тоді я пригадала, що вже два роки не була у відпустці. Вирішили поєднати приємне з корисним — підлікуватися та добре оздоровитися, - каже Вікторія Петрушевич. - Цілий тиждень шукали, де краще відпочити. З усіх місць найбільше до душі припав відпочинок у Шаяні на Закарпатті. Там були ще замолоду — досі згадуємо з приємністю. Знайомі порадили зупинитися у готелі "Гніздо голубки". Своє перебування там довго ще не забудемо. Це був один з найкращих періодів нашого життя".

Готель "Гніздо голубки" розташований в селі Шаян Закарпатської області. Шаян - один з кращих бальнеологічних курортів в Україні. Головним скарбом цього регіону називають воду. Максимальне використання природного ресурсу допоможе повною мірою відновитися організму. Готель "Гніздо голубки" - єдиний приватний готель в курорті Шаян, на території якого є мінеральні води № 4 і № 242.

Клієнти можуть користуватися маленьким бюветом прямо у ресторані готелю. Гості приймають мінеральну ванну в бальнеологічному кабінеті під наглядом медичного працівника. Також пропонують унікальну можливість понуритися у чан з мінеральною водою, яка нагрівається до 43 градусів. Можна відчути велике задоволення від зміни температур — зануритися у гарячу мінеральну воду (+43 градуси) і холодну воду в міні-басейні (+10 градусів).

"Гніздо голубки" вважають одним з найкращих і найвишуканіших готелів санаторного типу в регіоні. Візитна картка комплексу – відповідність ціни і якості, індивідуальний підхід до кожного гостя. Готель спеціалізується на відпочинку, оздоровленні, лікуванні хронічних захворювань органів травлення, сечовивідних шляхів, опорно-рухової системи.

У всіх номерах готелю - кондиціонери, плазмові телевізори, міні-сейфи, фени, кабельне TV (40 каналів, 15 з яких - угорські), високошвидкісний інтернет і санвузли.

Постійно є холодна і гаряча вода.

Усі номери - з вишуканими інтер'єрами, оригінальними дизайнерськими рішеннями та комфортними умовами. Тричі на день у готелі можна поїсти.

"Гніздо голубки" для своїх гостей пропонує весільну подорож, проведення сімейного свята: ювілеїв, днів народжень, заручин та романтичні події.

В окремому "Зрубі" можуть відпочити прихильники російської лазні. Там спробувати фірмовий чай із карпатських трав з медом.

Після кожної процедури пропонують аромамасаж на основі оливкової олії із додаванням різних релаксуючих та тонізуючих інгредієнтів.

У вартість номера за одну добу на дві особи входить два сніданки. Серед номерів - однокімнатний напівлюкс з еркером, двокімнатний люкс, напівлюкс-супер, люкс (президентський), двокімнатний люкс, трикімнатний люкс, однокімнатний стандарт та напівлюкс білий.

Знижки на проживання від 5 і більше 10 днів (10-15%) - по домовленості.Для всіх номерів передбачене одне додаткове місце за додаткову плату зі сніданком на добу.Діти віком до 5 років проживають безкоштовно. За дітей віком 5 -12 років роблять знижку на проживання.. При достроковому від'їзді гроші не повертаються.

Приїхавши в готель, потрібно звернутися на рецепшн, при собі слід мати - паспорт, для дітей - свідоцтво про народження.

До Шаяну їхати потрібно трасою Київ-Чоп. Доїхати до Мукачево, з Мукачева слід їхати до міста Хуст автотрасою, далі від Хуста через с. Велятино їхати в сторону с. Шаян. Залізницею їхати потрібно до станції Мукачево, з Мукачева до Хуста слід їхати автобусом або маршрутним таксі, далі від Хуста до Шаян - маршрутним таксі.

Україна, Закарпатcька обл, Хустський р-н, с.Шаян

Телефони:
+380987520151
+380987520172
[email protected]

 

Зараз ви читаєте новину «Де найкраще відпочивати та лікуватися?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі