пʼятниця, 29 січня 2021 20:38

Блогери знайшли дерев'яний будинок, який збудували без жодного цвяху
7

Блогери показали незвичний будинок
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Блогери показали незвичний будинок
Блогери показали незвичний будинок
Блогери показали незвичний будинок
Блогери показали незвичний будинок

Ведучі Ольга Манько та Максим Узол показали незвичайний будинок у Карпатах. У черговому випуску свого YouTube-блогу вони розповідали про різні локації та розваги в Карпатах.

Пара відправилася до міста Яремче, де побачили будинок, який побудований без використання цвяхів.

"Радимо відвідати водоспад Пробій, який вважається одним з найбільш глибоководних в Україні. Колись він був заввишки 25 м. Та тепер перетворився на такі собі каскади, пороги висотою лише 8 м. Найцікавіше знаходиться неподалік від нього – дерев'яний будинок, збудований без жодного цвяха. Там зараз розмістився ресторан "Гуцульщина", - зазначив ведучий "Нового каналу".

Манько помітила на різьбленні на вікні будинку цвяхи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суцільний сумбур". Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів світу

"Офіціанти закладу пояснили, що основу будинку звели повністю без цвяхів, а от вже оздоблення прикріпляли за їх допомогою", - додав Узол.

Ведучі Ольга Манько та Максим Узол показали у своєму блозі на YouTube космічний об'єкт на Львівщині. Вони розповіли, що до Центру космічних досліджень і зв'язку можна потрапити лише за попередньою реєстрацією.

Зараз ви читаєте новину «Блогери знайшли дерев'яний будинок, який збудували без жодного цвяху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі