пʼятниця, 16 квітня 2010 07:42

У травні їдуть до Туреччини та Єгипту

У травні їдуть до Туреччини та Єгипту

— На травневі свята за кордоном найкраще відпочивати в Єгипті та Туреччині. З усіх країн, які ми пропонуємо туристам, ці найбільш відвідувані, — розповідає Аркадій Маслов, комерційний директор туристичної компанії "Тез Тур Юкрейн"".

— Навесні погода там дуже сприятлива. Повітря прогрівається до 30–35 градусів, море — 23–25. На курортах є багато розваг. Особливо це стосується турецьких готелів. У святкові дні для туристів вони пропонують різні програми за участі зірок. На початку травня також можна помандрувати до Австрії. Туди їдуть переважно, аби покататися на лижах і задля екскурсій. Австрія — це якісний сімейний відпочинок.

Киянка Віра Наталенко, 35 років, кілька днів, як повернулася з Єгипту. Їздила з чоловіком на тиждень. За путівки заплатила $1 тис. Каже, важливо правильно вибрати туроператора.

— Ми не раз їздили із "Тез Тур"". Були дуже задоволені, там усі такі ввічливі. Цього року подруга підбила на іншу столичну фірму. Все було б добре, якби нас не обдурили. Обіцяли відвезти безкоштовно на екскурсію, якщо купимо іншу. Ми повелися. Але нічого просто так не отримали. Перед тим, як їхати, раджу уважно перечитати відгуки про туроператора і готелі, які пропонують. Дуже добре, коли перед готелем є кораловий риф. Тоді зекономите на екскурсії до коралових островів. Ніколи не годуйте рибок хлібом, бо здихають, і не чіпайте корали — поранитеся. Пірнальні маски дешевше везти із собою. В Єгипті вони коштують по 15 доларів.

У відпустку Віра взяла із собою $200. Усі витратила.

— 35 доларів заплатила за те, щоб піднятися на гору Мойсея. Купувала воду по 3 долари за півлітра, гуаву, полуницю по долару за кіло. Вона, щоправда, як гумова. Зате диня дуже смачна. Зараз якраз сезон. Найбільше задоволена срібною прикрасою. Заплатила за неї 40 доларів, хоч хотіли на 20 більше. Мамі привезла чай — натуральний каркаде. Він добре нормалізує тиск.

На свята путівки дорожчають. Зекономити можна, якщо купувати тури раніше.

— Забронювавши місця наперед як мінімум на місяць, у нас можна заощадити 30 відсотків вартості путівки, — говорить Аркадій Маслов.

Зараз ви читаєте новину «У травні їдуть до Туреччини та Єгипту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі