вівторок, 09 квітня 2013 00:15

У травні до Праги і Кракова везуть за 1300 гривень

Киянка Аліна Гуслякова, 28 років, придбала триденну путівку до Мілана за 2900 грн. Поїде на травневі свята. У вартості — переліт і проживання у двозірковому готелі. Харчування оплачуватиме окремо.

— Для шопоголіків роблять спеціальні тури, під час яких повних три дні ходять магазинами й купують італійський одяг та взуття. На київських ринках і в крамницях часто бачила підробки. А в Мілані — все оригінальне, — розповідає Аліна.

На покупки жінка візьме 2,5 тис. грн. Крім одягу, планує придбати сувеніри та оливкову олію. Півлітрова пляшка якісної в Мілані коштує від 4 євро — майже 42 грн. У Києві — від 80.

Туристична агенція "П'ятниця" пропонує клієнтам наприкінці травня чотириденну подорож польськими й чеськими містами. До 15 квітня можна забронювати тур за 1300 грн. За 15 днів до поїздки вартість зростає утричі. Автобусом туристів везуть на екскурсію до Кракова. Показують Вавельський замок та два музеї, на півдня вивозять на природу. Ще на два дні їдуть до Праги. Повертаються до Львова. У місті Лева можна день походити по кав'ярнях і музеях.

Киянин 34-річний Дмитро Адамчук на свята повезе дружину прогулятися Черніговом.

— В інтернеті побачив акцію від столичної турагенції — одноденна екскурсія церквами й пивзаводом "Чернігівське" коштує 250 гривень замість 380. Не бачу сенсу платити навіть зі знижкою, бо маршрутка до Чернігова коштує усього 40 гривень. Ходить щогодини. Дорога на двох в обидва кінці обійдеться у 160 гривень. Автобус доїжджає до міста за півтори-дві години. Наймемо екскурсовода на місці. Зазвичай місцеві просять 100 гривень за пару годин. І гамірних туристів поряд не буде.

Зараз ви читаєте новину «У травні до Праги і Кракова везуть за 1300 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі