четвер, 12 березня 2009 15:38

Жозе Моурінью приписують побиття вболівальника

Британська поліція зайнялась розслідування справи за участю Жозе Моурінью. Англійський вболівальник подав заяву на португальського фахівця за побиття. Постраждалий заявив, що наставник "Інтера" після поразки його команди в матчі за вихід в ¼ фіналу Ліги Чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед" на Олд Траффорді, кулаком вдарив його в обличчя біля клубного автобуса міланської команди. А той не довго думаючи звернувся до найближчого поліцейського відділку і тим самим додав Моурінью ще більше головного болю. Ім"я фана не повідомляється.

"Манчестер Юнайтед" підтвердив, що вони в курсі подій, але від коментарів відмовилися. В поліцейському рапорті записано, що інцидент відбулася незадовго до півночі біля "Театру Мрій". Також там вказано, що вболівальнику завдано не значної фізичної шкоди. Поліція просить "дияволів" показати плівку відеозапису, пише британський таблоїд guardian.co.uk.

Нагадаємо, що матч "МЮ" - "Інтер" завершився перемогою господарів з рахунком 2:0. (перший матч 0:0). Постаралися Неманья Відіч і Кріштіано Роналду. Після фінального свистка Моурінью не виявляв агресії. Привітав і навіть обняв сера Алекса Фергюсона. Схоже португальця розізлила італійська преса, з якою у Жозе стосунки дуже натягнуті. Він навіть заявив, що після поразки від "Манчестер Юнайтед" вся Італія радіє тому, що його команда вилетіла з Ліги чемпіонів.

"Вся Італія радітиме тому, що ми вилетіли. Але мені все одно, - говорить Моурінью. - Я не злий, мені просто сумно. Нам не пощастило, а без успіху не обійтися в таких важливих матчах, і мені шкода, що ми втратили шанс виграти цей кубок. У будь-якому випадку, є ще Скудетто, яке ми тепер просто зобов"язані виграти".

Представники "Інтера" спростовують інформацію про побиття Моурінью вболівальника. Вони заявлять, що Жозе не вступав у ніякі конфлікти.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Жозе Моурінью приписують побиття вболівальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі