субота, 27 червня 2020 14:22

Знаменитий тренер збірної Аргентини підхопив коронавірус у будинку престарілих

Знаменитий тренер збірної Аргентини підхопив коронавірус у будинку престарілих
Карлос Білардо і Дієго Марадона. Фото Goal

Колишній головний тренер збірної Аргентини Карлос Білардо підхопив коронавірусну інфекцію. Про це повідомив брат коуча Хорхе в інтерв'ю Infobae. 82-річний фахівець заразився в будинку для літніх людей в іспанському місті Альмагро.

На даний момент Білардо ізольований і його захворювання протікає безсимптомно. Варто відзначити, що в 2017 році у наставника діагностували синдром Хакіма-Адамса - дисбаланс організму і порушення координації.

"Ми не можемо бачити його через пандемію, але ми розмовляли по телефону. Що стосується будинку престарілих, то це - великий реабілітаційний центр з кількома квартирами. Вони дуже добре дбають про пацієнтів. Там у Карлоса особиста квартира", - наводить слова Хорхе Infobae.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Аргентини зробив вибір між Марадоною і Мессі

Карлос Білардо очолював збірну Аргентини з 1983-го по 1990 рік, виграв з нею Кубок світу-1986 і завоював "срібло" мундіалю-1990. У його команді виблискував Дієго Марадона.

Зараз ви читаєте новину «Знаменитий тренер збірної Аргентини підхопив коронавірус у будинку престарілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі