четвер, 11 грудня 2008 10:12

Знайшли 300 млн рублів на порятунок клубу "Хімки"

Футбольний клуб "Хімки" залишиться в російській прем"єр-лізі в сезоні-2009. Про це пише газета "Спорт-Експрес". Уряд Московської області зміг знайти в регіональному бюджеті близько 300 мільйонів рублів на збереження клубу в елітному дивізіоні чемпіонату Росії. Офіційно про виділення коштів поки не оголошено.

За даними видання, головним претендентом на пост нового наставника "Хімок" є Костянтин Сарсанія, який раніше працював тренером "Спортакадемклуба" і радником президента пітерського "Зеніту" з трансферних питань. За словами Сарсанії, у нього вже була попередня розмова з керівництвом клубу.

На початку грудня 2008 року прес-служба губернатора Московської області розповсюдила повідомлення про об"єднання "Хімок" з іншим підмосковним клубом прем"єра "Сатурном". Повідомлялося, що об"єднана команда базуватиметься в Раменському, а грати поперемінно на стадіонах в Раменському і Хімках. Головною причиною злиття команд називалася складна економічна ситуація в Підмосков"ї.

Згодом було оголошено, що об"єднання відбудеться фактично шляхом ліквідації "Хімок". Передбачалося, що всі гравці клубу стануть вільними агентами, а домашні матчі на стадіоні в Хімках проводитиме тільки московське "Динамо". В тому випадку, якщо б "Хімки" були виключені з прем"єр-ліги, їх місце повинен був зайняти КАМАЗ з Набережних Чєлнів, що фінішував на третьому місці в першому дивізіоні в сезоні-2008.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли 300 млн рублів на порятунок клубу "Хімки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі