понеділок, 07 грудня 2020 13:58

ЗМІ назвали нову команду Мілевського

ЗМІ назвали нову команду Мілевського
Артем Мілевський виступав в Україні тільки за "Динамо". Фото: ФК "Динамо" Брест

Колишній футболіст збірної України та київського "Динамо" Артем Мілевський стане гравцем львівського "Руху".

Мілевський спочатку гратиме за "Рух", а потім працюватиме в команді на посаді спортивного директора.

"Схоже, визначився з клубом Мілевський. За нашими даними, Григорію Козловському (президент "Руху", - Gazeta.ua) вдалося переконати Артема в необхідності плавного завершення кар'єри саме в його дітищі. Декілька років тому Мілевський дав таку обіцянку і має намір її дотриматися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селезньов зібрався завершувати кар'єру у львівському клубі

Більше того, функції Мілевського не обмежаться ігровими. За домовленістю, після закінчення ігрової кар'єри, Мілевський в тому ж "Русі" почне роботу спортивним директором. Плани Козловського на друге коло великі. З новим тренером і масою нових гравців. Амбіції сягнули далеко і в наступному сезоні команді буде поставлене ​​єврокубкове завдання. З фінансового боку - проблем у "Руху" в найближчі роки не передбачається", - сказано в повідомленні Telegram-каналу "Динамо Київ Inside".

Артем Мілевський останні 2 роки виступав у складі "Динамо" Брест. Футболіст вже встиг попрощатися зі своєю колишньою командою та перебуває у статусі вільного агента.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали нову команду Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі