четвер, 01 липня 2010 14:53

"Живемо за рахунок того, що заробляє дружина" - Сирота

"Живемо за рахунок того, що заробляє дружина" - Сирота

Незважаючи на те, що кар"єру гравця відомий у минулому голкіпер і екс-президент ПФЛ Святослав Сирота
завершив більше 10 років тому, воротарське ремесло по можливості він намагається не забувати. І навіть пам"ятає відбиті пенальті. Про це він сказав після закінчення церемонії презентації системи "Аналіз пенальті від Castrol EDGE", яка відбулася 30 червня в Києві, на стадіоні "Спартак". Голкіпер також взяв участь у майстер-класі з пенальті, відбиваючі 11-метрові удари у виконанні журналістів.

- Добре пам"ятаю відбитий пенальті, коли я виступав у 1993 році за рівненський "Верес", який представляв у той час Вищу лігу, - говорить Святослав Анатолійович. - Це була гра з дніпропетровським "Дніпром". Були інші окремі ігри, які, може, і не були вирішальними, але залишили психологічний слід. Багато було хорошого, чудового.

- А до сьогоднішнього дня коли в останній раз одягали воротарську форму?

- Рік тому. У Сумах проводився турнір збірних першої та другої ліги, плюс юнацька збірна країни. А потім був матч президентів футбольних клубів проти ветеранів київського "Динамо".


- Намагайтеся не упускати можливість взяти участь у подібних заходах?

- У даний час участі не беру. З ногою були проблеми, але в перспективі ігри відновлю.

- Офіційно десь зараз працюєте?

- Поки ніде. Зараз зайнятий сім"єю. А живемо за рахунок того, що заробляє дружина. Але, думаю, все владнається. Не хочу нічого пов"язувати з тим, що відбулося в ПФЛ (Святослав Сирота був звинувачений у нецільовому використанні коштів - Ред.). Коли все закінчиться, коли буде суд, висновок, можна буде про щось говорити конкретно.

- Дружина з футбольним середовищем якось пов"язана?

- Взагалі ніяк.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Живемо за рахунок того, що заробляє дружина" - Сирота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі