субота, 17 квітня 2021 14:59

Жіноча збірна України з тенісу перемогла Японію

Жіноча збірна України з тенісу перемогла Японію
Поки Україна "всуху" виграє зустріч. Фото: sport.ua

У неділю, 17 квітня, в Чорноморську перша ракетка України Еліна Світоліна закрила всі питання в протистоянні зі збірною Японії в рамках командного матчу плейоф Кубка Біллі Джин Кінг.

У першому поєдинку другого ігрового дня Еліна в трьох сетах обіграла Юкі Найто. Підсумковий рахунок - 6:2, 4:6, 7:6 (7:3). Повідомляє "Телеграф".

Таким чином, збірна України здобула три перемоги над японками, що гарантувало "Жовто-синім" підсумкову перемогу в протистоянні. Нагадаємо, 16 квітня Марта Костюк розібралася з Юкі Найто з рахунком 6:3, 6:3, а Світоліна обіграла Тихіро Мурамацу- 6:3, 6:2. 17 квітня Надія і Людмила Кіченок проведуть парну гру проти Сіхо Акіти і Хімара Сато. Ця гра вже не матиме турнірних цілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна не змогла вийти у фінал турніру в Маямі

Раніше Еліна Світоліна повернулася до свого бойфренда Гаеля Монфіса. Пара навіть оголосила про заручини. Еліна відразу похвалилася подарунками від коханого.

Зараз ви читаєте новину «Жіноча збірна України з тенісу перемогла Японію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі