четвер, 08 квітня 2021 06:56

Коханий подарував Еліні Світоліній обручку за 22 мільйони

Автор: ФОТО З САЙТА .INSTAGRAM.COM
  Еліна Світоліна і Ґаель Монфіс почали зустрічатися два роки тому. На початку квітня оголосили про заручини. Весілля гулятимуть улітку
Еліна Світоліна і Ґаель Монфіс почали зустрічатися два роки тому. На початку квітня оголосили про заручини. Весілля гулятимуть улітку

Тенісистка 26-річна Еліна СВІТОЛІНА оголосила про заручини із французьким тенісистом Ґаелем МОНФІСОМ, 34 роки. Чоловік подарував їй обручку з діамантом від британського ювелірного дому "Графф". Така коштує понад 700 тис. євро — 22 млн 400 тис. грн.

"До початку нашої вічності", — підписала Світоліна спільне фото із Монфісом, яке розмістила в інстаграмі 4 квітня.

Почали зустрічатися два роки тому.

— Ми знайомі давно, адже постійно беремо участь у тих самих турнірах, — розповідає Еліна. — Але тоді ми спілкувалися мало: Ґаель знав, що маю стосунки. Я два роки зустрічалася із британським гравцем у крикет. Але взаємини спортсменів з різними графіками вимагали жертв від обох. Я не була на це готова. Стосунки припинила, бо вирішила зосередитися на спорті. З Рісом ми розійшлися на початку 2018-го. А наприкінці року я поїхала святкувати перемогу в черговому турнірі до паризьких друзів. Виставила фото в інстаграмі, Ґаель написав мені. Ми зустрілися і не змогли розлучитися. Він розуміє мене "від і до". Знає, з якими труднощами я стикаюся. Може підтримати, коли це необхідно.

У серпні 2019 року Еліна Світоліна привозила коханого в Україну. Була з ним у Києві й Одесі.

— Ґаелю тут сподобалося. Він був у захваті від української кухні. Особливо від борщу.

Еліна Світоліна народилася в Одесі в родині спортсменів. Її батько займався боротьбою, мати — веслуванням. У теніс почала грати в 4 роки. Коли їй виповнилося 12, її виступ побачив харківський бізнесмен Юрій Сапронов. Став спонсором: оплачував тренування та поїздки Світоліної на міжнародні змагання.

Світоліну вважають найуспішнішою спортсменкою в історії українського тенісу. Вона виграла 15 турнірів Жіночої тенісної асоціації в одиночному розряді та дві — в парному. Двічі діставалася півфіналів на турнірах "Великого шолома". Чотири рази ставала чвертьфіналісткою Олімпійських ігор. 40 разів перемагала в тенісисток, які колись були першими ракетками світу. Посідає 19-те місце у світовому рейтингу тенісисток, які під час кар'єри заробили найбільшу кількість призових. Її статки оцінюють у $20,1 млн.

Ґаель Монфіс народився у Франції, куди його батьки переїхали із Гваделупи. В дитинстві грав у футбол. Тенісом займається з 2002 року. Переможець трьох юніорських турнірів "Великого шолома". 10 разів вигравав у фіналі турнірів Асоціації тенісистів-професіоналів. Є шостою ракеткою світу в одиночному розряді. Заробив понад $17 млн.

Еліна Світоліна живе в Лондоні, Ґаель Монфіс — у Брюселлі. Після весілля, яке призначили на липень 2021 року, планують переїхати в Монако, де тенісистка має житло.

Зараз ви читаєте новину «Коханий подарував Еліні Світоліній обручку за 22 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі