неділя, 21 березня 2021 08:52

Зінченко вийшов у півфінал Кубка Англії

Зінченко вийшов у півфінал Кубка Англії
Кевін Де Брьойне став автором одного з голів. Фото: Reuters

Учора в Ліверпулі на стадіоні "Гудісон Парк" завершився чвертьфінальний матч Кубка Англії "Евертон" - "Манчестер Сіті". Зустріч завершилася перемогою гостей з рахунком 2:0.

Рахунок був відкритий на 84-й хвилині матчу - півзахисник "Ман Сіті" Ілкай Гюндоган вдало зіграв на добиванні, ударом головою вразивши вже порожні ворота господарів. А остаточний результат на 90-й хвилині встановив півзахисник гостей Кевін Де Брейне.

Суперник підопічних Хосепа Гвардіоли по півфіналу визначиться за результатами жеребкування. На даний момент ще одним півфіналістом вже став "Саутгемптон", який переміг сьогодні "Борнмут" (3:0). У матчах, що залишилися 1/4 фіналу "Челсі" зіграє з "Шеффілд Юнайтед", а "Лестер Сіті" прийме "Манчестер Юнайтед".

"Манчестер Сіті" шість разів перемагав у найстарішому футбольному змаганні у світі. Востаннє "городяни" завойовували цей трофей в 2019 році. "Евертон" є п'ятиразовим володарем Кубка Англії. В останнє "іриски" перемагали в 1995 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нинішній "Ман Сіті" - моя найгірша команда - Ґвардіола

Українець Олександр Зінченко із "Сіті" відіграв увесь матч. У нього найвища оцінка в команді.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко вийшов у півфінал Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі