пʼятниця, 11 вересня 2009 10:48

Зіко запропонували роботу в Бразилії

Зіко запропонували роботу в Бразилії

Колишньому головному тренерові московського футбольного клубу ЦСКА Зіко запропонували роботу в бразильському "Фламенго". Президент цього клубу Марсіо Брага зустрінеться із Зіко наступного тижня, щоб обговорити деталі співпраці. За словами Браги, Зіко вже погодився стати спортивним директором "Фламенго" в 2010 році.

В кінці 2009 року пройдуть вибори президента "Фламенго", але Брага висловив упевненість, що, незалежно від їх результатів, Зіко отримає посада в клубі з Ріо-де-Жанейро.

Зіко почав свою футбольну кар"єру саме в "Фламенго". З 1971 по 1983, а також з 1985 по 1989-ій роки Зіко виступав за клуб з Ріо-де-Жанейро як гравець і став найкращим бомбардиром в історії команди.

Зіко очолив ЦСЬКА в січні 2009 року. Під керівництвом бразильця армійці виграли Кубок і Суперкубок Росії, але в чемпіонаті країни виступали нерівно. 10 вересня Зіко був звільнений зі свого поста, а його місце зайняв іспанський фахівець Хуанде Рамос.

За матеріалами Globoesporte, Лента

Зараз ви читаєте новину «Зіко запропонували роботу в Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі