понеділок, 14 червня 2010 13:57

Зідан звинуватив Доменека у відсутності професіоналізму

Зідан звинуватив Доменека у відсутності професіоналізму

Колишній капітан збірної Франції з футболу Зінедін Зідан звинуватив головного тренера команди Раймона Доменека у непрофесіоналізмі. За словами Зідана, наставник не виконує своїх обов'язків, а лише вибирає склад на гру.

Саме Доменека Зідан вважає винуватцем поганої гри французів на ЧС-2010, пише іспанське видання Marca.

На чемпіонаті світу в ПАР збірна Франції провела один матч, зігравши внічию з командою Уругваю (0:0). Колишній капітан команди зазначив, що у французів не було ніякої командної гри, а кожен футболіст намагався зробити щось поодинці.

Зідан грав під керівництвом Доменека на чемпіонаті світу 2006 року в Німеччині. Тоді французи дійшли до фіналу, де поступилися італійцям у серії пенальті. Раніше Зідан перемагав на чемпіонаті світу 1998 року і чемпіонаті Європи 2000 року.

На ЧС-2010 збірна Франції грає в групі А, де її суперниками є також команди ПАР і Мексики, 11 червня вони зіграли один з одним внічию (1:1). 17 червня французи зустрінуться з мексиканцями, а 22 червня - з ПАР.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Зідан звинуватив Доменека у відсутності професіоналізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі