понеділок, 06 травня 2019 13:01

Зідан розчарований грою головної зірки "Реала"

Зідан розчарований грою головної зірки "Реала"
Володар "Золотого м'яча-2018" Лука Модрич може покинути "Реал" влітку.

Майбутнє Луки Модрича у "Реалі" опинилось під серйозним питанням. Зінедін Зідан розчарований виступами володаря "Золотого м'яча 2018".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан сумнівається у перспективах Луки Модрича в мадридській команді. Минулого тижня француз провів зустріч із лідерами команди та просив максимально викладатись на полі до кінця сезону. Розмова не дала результатів – "Реал" програв аутсайдеру "Райо Вальєкано".

Зокрема, розчарував Зідана Лука Модрич. Цього сезону хорват забив лише 3 голи та віддав 6 асистів у 32 матчах Ла Ліги. На думку тренера, хорват досяг своєї верхньої межі в Мадриді та більше не може прогресувати, інформує AS.

Чутки про те, що Модрич покине команду, підігріваються інтересом "Реала" до Крістіана Еріксена, який виступає на аналогічній позиції. Мадридці начебто домовились із лідером "Тоттенхема" про перехід улітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "ПСЖ" готовий до переходу в "Реал" за однієї умови

33-річний віце-чемпіон світу 2018-го Лука Мордич був близьким до відходу з "Реала" минулого року. Модричем активно цікавився "Інтер", проте хорват залишився у Мадриді. Його контракт чинний до літа 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Зідан розчарований грою головної зірки "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі