понеділок, 30 жовтня 2006 11:15

Здунек не хоче порівнювати Димитренка з Кличками

У суботу нокаутом у першому раунді Олександр Димитренко переміг аргентинця Гонсало Омара Базіле і захистив титул інтреконтинентального чемпіона за версією WBO. Після поєдинку тренер українця Франц Здунек, 59 років, попросив не порівнювати Олександра з братами Кличко, повідомляє "Наш Спорт".

- Я працював з Віталієм і з Володимиром. Тепер треную Сашу. Можу сказати, що це різні боксери. Клички потрапили до мене уже відомими спортсменами. У кожного з них свій стиль і, повірте, свій дуже серйозний характер. З Сашею все інакше. Він більше довіряє порадам тренера і ми робимо зараз з нього чемпіона, - заявив Здунек у студії німецького каналу ZDF. - Нехай кажуть, що йому вже пора виходити на вершину і вести поєдинки з провідними боксерами світу. Але я особисто вважаю, що ми на правильному шляху. Коли працюю з Димитренко, то використовую весь свій досвід від попередніх спортсменів, а Саша в свою техніку бере все найкраще, що було до нього. Не називайте його "молодшим Кличко" чи "новим Кличко". Порівнювати їх - це велика помилка. Давайте він просто прагнутиме повторити і перевершити славу і успіхи братів Кличко на світовому ринзі.

Зараз ви читаєте новину «Здунек не хоче порівнювати Димитренка з Кличками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі