середа, 19 березня 2014 17:39

"Чекаємо на політичне оформлення рішень" - російська Прем'єр-ліга про перспективи кримських команд

"Чекаємо на політичне оформлення рішень" - російська Прем'єр-ліга про перспективи кримських команд

Виконавчий директор російської футбольної Прем'єр-ліги Сергій Чебан прокоментував ситуацію з можливим входженням клубів української Прем'єр-ліги - "Севастополя" і "Таврії" - в чемпіонат Росії.

Про це повідомляє sports.ru.

"Ми чекаємо, коли рішення будуть остаточно оформлені політично. Тоді буде простіше зрозуміти, який статус кримських клубів. Адже зараз незрозумілі часові рамки. Клуби повинні потрапити в юрисдикцію російського спорту", - говорить він.

"Заглиблюватися в деталі поки немає сенсу: як буде поширюватися ліміт на легіонерів, чи розширювати прем'єр-лігу до 18 клубів і так далі. Як тільки час прийде, гарантуємо, що все від нас залежне зробимо максимально швидко", - сказав Чебан.

Нагадаємо, раніше президент Федерації футболу Криму Микола Гостєв заявив, що кримські клуби не проти виступати в чемпіонаті Росії, але існує дуже багато складнощів. Зокрема, назвав статути національних федерацій, "йти в обхід яких не можна".

Зараз ви читаєте новину «"Чекаємо на політичне оформлення рішень" - російська Прем'єр-ліга про перспективи кримських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі