вівторок, 06 червня 2017 22:23

Збірна України зазнала ганебної поразки

Збірна України зазнала ганебної поразки
Збірна Мальти святкує перемогу у матчі над Україною

Збірна України програла Мальті в товариському поєдинку. Єдиний гол забив Зах Мускат.

У першому таймі більше небезпечних моментів створили мальтійці. Вони відкрили рахунок після розіграшу кутового. Мускат головою з кількох метрів влучив у кут воріт П'ятова. Згодом небезпечно бив головою Еффіонг. Він бив у ближній кут на 39-й хвилині, але не влучив.

Найреальнішу нагоду подвоїти рахунок мальтійці втратили на останній хвилині основного часу першого тайму. Шембрі виходив сам на сам, але не зумів переграти нашого воротаря.

Українці більше володіли м'ячем, але не мали з цього вигоди. Дві нагоди втратив Селезньов. На 9-й хвилині він небезпечно пробивав головою у ближній кут, але не влучив. У доданий час замикав пас Ракицького й пробив повз ворота. Мав нагоду забити Коваленко, але його постріл заблокував захисник мальтійців.

У другому таймі Андрій Шевченко повністю замінив склад. На початку мав кілька нагод відзначитися Циганков, але не реалізував жодної. Удар Коноплянки заблокували захисники. Коли Україна збилася на навалу дві нагоди змарнував Артем Бесєдін. Обидва рази він не влучив головою у ворота.

Склад збірної України: П'ятов – Морозюк (Бутко, 46) Кучер - (Кривцов, 46), Ракицький (Ордець, 46), Матвієнко (Соболь, 46) – Сидорчук (Шепелєв, 46), Степаненко (Малишев, 46) – Ярмоленко (Циганков, 46), Малиновський (Шахов, 46), Коваленко (Коноплянка, 46) – Селезньов (Бесєдін, 46).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко розповів про травму Гармаша, шанс для Коноплянки і зміну схеми

Уперше в історії Україна програла футбольному карлику. До матчу наша країна перебувала на 37-му місці в рейтингу ФІФА, а Мальта на 182-му.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зазнала ганебної поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі