четвер, 05 лютого 2009 18:19

Збірна України на мільйон євро (ФОТО)

В четвер, 5 лютого, в Будинку футболу відбулося підписання спонсорської угоди між Федерацією футболу України і компанією Adidas. До кінця 2016 року Adidas буде офіційним постачальником спортивної екіпіровки для всіх футбольних збірних України, що еквівалентно мільйону євро щорічно.

На Кіпрі збірна України зіграє в новій екіпіровці

Окрім цього, будуть додаткові бонуси у разі виходу національних команд у фінальні турніри чемпіонату світу або Європи. Вперше "синьо-жовті" протестують нову екіпіровку 10 лютого, в матчі кіпрського турніру із збірною Словаччини, пише terrikon.

Нова форма відрізняється від попередньої (Lotto) - з"явилася оригінальна лінія на правому плечі, а лівий рукав тепер забарвлений в протилежний колір.


Збірна України: неможливе можливо (sport.mycityua.com)

Adidas є офіційним спонсором і постачальником м"ячів головних футбольних турнірів ФІФА і УЄФА, зокрема чемпіонату світу 2010 року і європейської Ліги чемпіонів. Німецький виробник форми окрім української федерації, має партнерські стосунки з футбольними федераціями Аргентини, Китаю, Данії, Франції, Німеччини, Греції, Японії, Нігерії, Росії, Іспанії і Південної Африки.

Група Adidas є одним зі світових лідерів в індустрії спортивних товарів, пропонуючи широкий асортимент продукції за трьома основними сегментама Adidas, Reebok і Тaylor Made-adidasGolf. Штаб-квартира компанії знаходиться в місті Herzogenaurach, Німеччина. Група налічує більше 37000 співробітників і в 2007 році реалізувала продукції на 10,3 млрд. євро.


Зараз ви читаєте новину «Збірна України на мільйон євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі