вівторок, 27 січня 2009 10:07

Михайличенко викликав Шевченка з Вороніним на Кіпр

Михайличенко викликав Шевченка з Вороніним на Кіпр

10-11 лютого на Кіпрі наша національна збірна зіграє два контрольні матчі (Словаччина, представник дуету Кіпр/Сербія), тому тренерський штаб збірної потихеньку визначається з кандидатами на цю поїздку. Враховуючи щільний графік зборів українських команд, які роз"їхалися по різних куточках світу, багато "збірників" добиратимуться на Кіпр своїм ходом.

Всього ж на ці ігри Олексій Михайличенко планує узяти 24 футболісти, хоча зараз в розширеному списку - 34 прізвища.

Сам Михайличенко, як повідомили "БЛІКу" в прес-службі Федерації, через кілька днів вилетить в Емірати, щоб подивитися на тренувальний збір харківського "Металіста". Там головний тренер збірної подивиться як мінімум два контрольні матчі команди Маркевича, а до Києва повернеться п"ятого лютого.

Не сидять без діла і помічники Михайличенка. Володимир Веремєєв, наприклад, поїхав в тренувальний табір "Шахтаря" до Валенсії. А Вадим Євтушенко вже вчора був на грі "Динамо" в Марбельї проти польської "Легії". Трохи раніше Михайло Михайлов відряджався на тренування "Дніпра" в Туреччину.

Залишається додати, що остаточно з гравцями, які полетять на Кіпр, тренерський штаб визначиться на початку наступного тижня. Вже відомо, що обов"язково в таборі збірної з"являться і наші провідні легіонери - Шевченко, Воронін і Левченко.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав Шевченка з Вороніним на Кіпр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі