вівторок, 22 жовтня 2013 10:17

"Збірна України - це найкращий варіант для Франції" - французи в захваті від жеребкування

"Збірна України - це найкращий варіант для Франції" - французи в захваті від жеребкування
У Франції позитивно сприйняли результати жеребкування плей-офф ФОТО: sport-express.ua

Збірна Франції у плей-офф відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 в особі команди України отримала найбільш бажаного суперника. Про це у своїх коментарях заявляють відомі французькі футболісти і тренери.

Легендарний французький захисник Біксант Лізаразю:

"Це найкращий жереб для французької команди. Нам необхідно було уникнути зустрічі з Португалією та Хорватією, та й проти Греції грати було б дуже складно. Ми обіграли їх на Євро-2012. Ця збірна здалася мені тактично слабкою і дуже нестабільною. Вважаю, що це найдоступніший варіант для Франції. У нас достатньо вміння для того, щоб перемогти", - сказав Лізаразю в ефірі Telefoot.

Головний тренер збірної Франції Раймон Доменек:

"Ми отримали все, чого хотіли. І не варто зараз говорити, що це не добре , - заявив Доменек в інтерв'ю Ma Cha?ne Sport. - Ми не могли просити кращого варіанту, ніж нам дістався. Тому що не варто говорити, що Україна була самою вражаючою командою з четвірки сіяних. Нам дісталася команда з найнижчим рейтингом. Якщо Франція підтвердить свою роль фаворита, якщо продемонструє свої якості, то ці матчі будуть формальністю".

Нападник збірної Франції Олів'є Жиру:

"Вирішувати долю путівки на своєму полі - це завжди великий плюс. Все залежатиме від нас. Нам потрібно буде добре зіграти в першому виїзному матчі. У двоматчевому протистоянні трапитися може що завгодно.

Поки ще нічого не ясно, результат буде після ігор. Але я все одно радий, що нам вдалося уникнути Португалії. Ми добре знаємо збірну України. Сподіваємося на не надто холодну погоду в листопаді. В Україну ми поїдемо тільки за перемогою" , - сказав Жиру.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України - це найкращий варіант для Франції" - французи в захваті від жеребкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі