четвер, 17 листопада 2011 19:07

Збірна Туреччини знайшла заміну Хіддінку

Збірна Туреччини знайшла заміну Хіддінку

Новим тренером збірної Туреччини з футболу став 48-річний Абдулла Авджі, повідомляє Reuters. Контракт з ним укладено до 31 травня 2015 року. Таким чином, йому належить керувати турецькою збірною у відбірковому циклі чемпіонату світу 2014 року в Бразилії.

Абдулла Авджі в 2005-2006 роках очолював юнацьку збірну Туреччини з футболу. З цією командою він завоював золоті медалі на чемпіонаті Європи в Італії і четверте місце на чемпіонаті світу в Перу в 2005 році. З 2006 року Авджі був головним тренером футбольного клубу "Істанбул ББ", що грає в суперлізі турецької.

На посаді головного тренера національної збірної Авджі змінив голландця Гууса Хіддінка, який пішов 16 листопада після невдачі турків у відбірковому турнірі чемпіонату Європи 2012 року. У стикових матчах Туреччина поступилася Хорватії, програвши на своєму полі 0:3 і зігравши внічию 0:0 в гостях.

Тепер Хіддінк, за деякими даними, веде переговори з махачкалінським "Анжі", який цікавився голландцем ще у вересні 2011 року. У ЗМІ також з'являлася інформація про те, що голландський тренер може отримати роботу в "Челсі", який він тренував у 2009 році.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Туреччини знайшла заміну Хіддінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі