середа, 20 листопада 2019 15:03

"Збірна Росії краща за Україну" – скандальний російський журналіст

"Збірна Росії краща за Україну" – скандальний російський журналіст
В 2015 році генеральний директор "Матч ТВ" Тіна Канделакі звільнила Василя Уткіна із телеканалу "Матч"

Російський журналіст і коментатор Василь Уткін поділився думкою про можливий підсумок матчі Україна - Росія на Євро-2020. Про це пише "Трибуна".

"Коли я говорю про зустріч України з Росією, теж вірю, що українці можуть потрапити в плей-офф. Я все життя вболіваю за наших, коли вони грають з не нашими. Навіть за ЦСКА вболіваю в єврокубках.

Як і будь-який українець, я збираюся вболівати за свою команду, своєї країни. Так що ж ви, милі українці, ображаєтеся на те, що я вірю в свою команду і кажу вам: "Ви все отримаєте прямо на полі" у відповідь на ваш прекрасний тролінг, який коротко можна позначити: "обтікайте, росіяни, вас поставили на місце".

Зрозуміло, нас поставили на місце в суботу. Всю неділю ми ретельно обтікали. Але це не скасовує, що мені дуже хочеться матчу Росія - Україна на Євро. Я вірю в перемогу. Україна - нова команда, вона не показала вміння готуватися до великих турнірів.

У неї новий склад, новий тренер, їй не вистачає досвіду. Збірна Росії краще готова до випробування в плей-офф з суперником-неофітом. Ось це і дозволяє мені розраховувати, що ви отримаєте своє на полі. Як же скучив за нашими зустрічами на поле, любі мої українці.

Може, ви якось по-іншому думаєте про зустріч наших команд? Тоді і мені, будь ласка, не пред'являйте претензії, я не сказав жодного грубого слова звучать на адресу країни, ні на адресу футболістів.

Навіть на адресу свого товариша Віктора Вацко, який і почав флейм своїм твітів від імені українських уболівальників", - сказав Уткін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все отримаєте прямо на полі, братці" - російський коментатор про можливий матч проти України

Раніше Уткін заявляв про те що збірна України отримає своє прямо на полі якщо на Євро-2020 зустрінеться зі збірною Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна Росії краща за Україну" – скандальний російський журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі