неділя, 07 вересня 2008 12:33

Збірна Італії з футболу йде по стопах України

Збірна Італії поповнила список команд, що перемогли в компенсований арбітром час. Граючи на Кіпрі, чемпіони світу досить швидко повели в рахунку після удару Ді Натале. Проте ще до перерви господарі відновили рівновагу. Та і в цілому кіпріоти виглядали цілком пристойно на фоні "Скуадри Адзури" та по ходу зустрічі цілком могли вийти вперед. Матч наближався до завершення, коли гостям вдалася блискуча атака "віялом", яку завершив Ді Натале - 2:1.

Після гри головний тренер збірної Італії Марчело Ліппі, як трохи раніше його український колега, зізнався, що його підопічні не награли на перемогу. Але, проте, три очки в свій актив італійці занесли.

У кроці від перемоги в своєму першому матчі на такому серйозному рівні була збірна Чорногорії, що приймала на своєму полі болгар. Проте, виграючи на 82-ій хвилині, господарі упустили перемогу перед самим фінальним свистком - 2:2.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Збірна Італії з футболу йде по стопах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі