понеділок, 17 червня 2013 03:36

Збірна Італії обіграла збірну Мексики в матчі Кубка конфедерацій

Збірна Італії обіграла збірну Мексики в матчі Кубка конфедерацій
Фото: rsport.ru

Збірна Італії в неділю з рахунком 2:1 обіграла збірну Мексики в матчі групового етапу Кубка конфедерацій. Про це повідомляють іноземні ЗМІ, передає УНН.

Гра проходила на стадіоні "Маракана" в Ріо-де-Жанейро.

Рахунок на 27-й хвилині відкрив півзахисник збірної Італії Андреа Пірло. На 34-й хвилині мексиканський нападник Хав'єр Ернандес реалізував пенальті, а вирішальний гол зустрічі забив форвард італійців Маріо Балотеллі на 78-й хвилині.

В іншому матчі групи А в неділю бразильці виграли у японців з рахунком 3:0. Наступні матчі в групі заплановані на 19 червня: збірна Італії зіграє з командою Японії, а мексиканці зустрінуться з бразильцями.

Нагадаємо, Кубок конфедерацій проводиться за рік до чемпіонату світу, в ньому беруть участь переможці шести континентальних чемпіонатів, чемпіон світу і команда країни, що приймає світову першість. У групу B увійшли команди Іспанії, Нігерії, Таїті і Уругваю. Фінал Кубка конфедерацій відбудеться 30 червня.

Як повідомляв УНН, нові сутички демонстрантів з поліцією сталися біля знаменитого стадіону Маракана в Ріо-де-Жанейро перед початком матчу між збірними Мексики та Італії в рамках турніру Кубка конфедерацій. Учасники протестних акцій обурені кількістю грошей, витрачених владою країни на організацію Чемпіонату світу 2014 року з футболу.

На думку протестуючих, влада витрачає забагато коштів на спортивний захід, не приділяючи належної уваги освіті, охороні здоров'я та інших соціальних сфер.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Італії обіграла збірну Мексики в матчі Кубка конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі