субота, 05 червня 2010 18:34

Збірна Греції хоче зайняти друге місце у групі на ЧС-2010

Збірна Греції хоче зайняти друге місце у групі на ЧС-2010

Нападаючий збірної Греції з футболу Йоргос Самарас хотів би завершити груповий турнір чемпіонату світу на другому місці, повідомляє Soccerway.

До групи B крім греків потрапили збірні Аргентини, Південної Кореї та Нігерії. На думку гравця шотландського "Селтіка", греки будуть битися з корейцями і нігерійцями за друге місце, оскільки "альбіселесте" є очевидними фаворитами групи.

"Я думаю, Аргентина легко стане переможницею групи, - відзначив 25-річний Самарас. - Інші три збірні - Нігерії, Південної Кореї і наша - команди приблизно одного рівня, які будуть боротися за другу путівку в плей-офф. У цій групі вільним є лише друге місце, потрібно бути реалістами".

На думку екс-футболіста "Манчестер Сіті", він "гордий представляти "Селтік" і свою країну" і сподівається отримати цінний досвід на турнірі.

"Я знаю, що для збірної важко знову пробитися на чемпіонат світу, тому я повинен насолодитися ним зараз. Це трапляється один раз на чотири роки, і я розумію, що можу більше не отримати шансу зіграти на мундіалі", - заявив Самарас.

В останній і єдиний раз греки брали участь в головному турнірі чотириріччя в 1994 році.

У ПАР підопічні Отто Рехагеля стартують матчем проти корейців 12 червня, продовжать 17 червня зустріччю з командою Нігерії, а завершать груповий турнір поєдинком з аргентинцями 22 червня.

Нагадаємо, збірна Греції перемогла Україну за сумою двох стикових матчів (0:0, 0:1) за вихід на ЧС-2010.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Збірна Греції хоче зайняти друге місце у групі на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі