субота, 05 червня 2010 17:44

Збірна Голландії забила Угорщині шість голів (ВІДЕО)

Збірна Голландії забила Угорщині шість голів (ВІДЕО)

В Амстердамі збірна Голландії в рамках підготовки до Чемпіонату світу 2010 розгромила національну команду Угорщини з рахунком 6:1.

Гості неприємно здивували "помаранчеву" публіку на початку матчу, коли Джудшак, скориставшись помилкою захисників збірної Голландії, красивим ударом відправив м'яч у дальній кут. Проте вже в середині першого тайму господарі зусиллями Кюйта і ван Персі відновили рівновагу.

Друга половина і взагалі перетворилася на справжній бенефіс підопічних Берта ван Марвейка, які потішили уболівальників п'ятьма забитими м'ячами. Один красивіший за іншого.

Тим часом, епідемія травм футболістів-учасників ЧС-2010 триває. Ар'єр Роббен змушений був залишити поле незадовго до фінального свистка. Півзахисник "Баварії", який забив в цій грі два м'ячі, намагався зробити ефектну передачу і, судячи з усього, пошкодив зв'язки коліна.

Остаточний вердикт буде винесено пізніше.

Голландія - Угорщина - 6:1

Голи: Джудшак, 6 (0:1); Ван Персі, 22 (1:1); Снейдер, 56 (2:1); Роббен, 64 (3:1); Ван Боммель, 71 (4:1); Еліа , 74 (5:1); Роббен, 78 (6:1)

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Збірна Голландії забила Угорщині шість голів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі