вівторок, 07 вересня 2010 11:02

Збірна Чилі привезла на матч з Україною п"ятьох учасників ЧС-2010

Збірна Чилі привезла на матч з Україною п"ятьох учасників ЧС-2010

Сьогодні, 7 вересня, Україна відкриє для себе п"ятий континент. У Києві на стадіоні "Динамо" "синьо-жовті" вперше зіграють з представником Південної Америки - Чилі (ТВ - "Інтер", 20.45). Це буде другий матч Юрія Калитвинцева на посаді головного тренера, після якого ФФУ вирішить, чи знімати з нього приставку "в.о". Судячи з усього, її знімуть. "Цього року ми максимально будемо переглядати кандидатів, в наступному вже визначимося зі складом на Євро-12", - сказав вчора Калитвинцев, давши зрозуміти, що цими процесами буде займатися він, не уточнюючи, щоправда, в якій якості.

Хоча вчора з"явилася інформація про нових іноземців, які через агентів запропонували федерації свої послуги. Слідом за Ерікссоном, який на ЧС не вийшов з групи з Кот-д"Івуаром, нашу збірну побажав очолити інший невдаха мундіалю і теж швед Лагербек, який зайняв останнє місце з Нігерією, його асистент Андерссон, а також 72-річний Пфістер - німець, який не тренував ні одну команду у себе на батьківщині: 10 збірних від Бангладешу до Камеруну...

Нагадаємо, в історії ще не було випадку, щоб, після звернення до ФФУ агента будь-якого іноземця, він був призначений коучем збірної.

На жаль, склад чилійців лише трохи відрізняється у кращий бік від того, яким приїжджала до нас Голландія. І на 100% ми себе знову не перевіримо - на відміну від поляків, до яких Австралія приїхала з усіма зірками. З чилійської команди, яка вийшла в 1 / 8 ЧМ, до Києва прибуло п"ятеро - Естрада, Ісла, Мільяр, Тельо та Луїс Марін. Останній - запасний воротар, в ПАР так і не зіграв. Тельо відіграв другий тайм у 1 / 8 з Бразилією (0:3). Решта - гравці основи. Але якщо Естрада на ЧС відзначився вилученням у грі з Іспанією (1:2), то Мільяр в цьому ж матчі - голом. Стало бути, проти України зіграє футболіст, від якого чемпіони світу пропустили половину - один з двох м"ячів за турнір.

А не буде найдорожчих, за оцінками transfermarkt.de, гравців Чилі - хава "Байєра" Відаля, який реалізував пенальті у Сімферополі (11 млн євро), форварда "Удінезе" Санчеса (9,5 млн) . Тренер Чилі Б"єлса на прізвисько "Божевільний" привіз лише 15 гравців. Судити запросили білоруса Севостьяніка.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Збірна Чилі привезла на матч з Україною п"ятьох учасників ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі