понеділок, 07 листопада 2011 01:39

"Заспокоювати себе третім місцем не маємо наміру" - Девіч

"Заспокоювати себе третім місцем не маємо наміру" - Девіч

"Металіст" не повинен опускати руки після поразки від "Динамо" і має намір грати кожен матч на перемогу. Про це сказав форвард харків'ян Марко Девіч в ефірі програми "Про футбол" на каналі 2+2.

"В якійсь мірі ми сьогодні не заслужили поразки. Тим не менш, вітаю "Динамо". Два швидких голи нас десь надломили. Враження, що в першому таймі ми не повірили, що можемо досягти позитивного результату.

У перерві якось поговорили між собою. У другому таймі грали краще, але забити другий і третій м'ячі не встигли. Не треба опускати руки, потрібно намагатися вигравати наступні ігри", - сказав форвард харків'ян.

"Ми не дивилися на "Динамо", нас більше цікавила наша гра. Тренер зробив заміну, акцент змістив на атаку. Це дало результат у другому таймі, але виявилося недостатньо для загального успіху. Тим не менше, "Металіст" сьогодні здатний грати з грандами на рівних і навіть вигравати у них", - додав він.

Команда як і раніше налаштована боротися за високі місця, запевняє Девіч.

"Про чемпіонство рано поки що говорити, ще грати 14 турів. У будь-якому випадку кожну гру ми будемо грати на перемогу, боротися за високі місця. Заспокоювати себе третім місцем вже точно не будемо", - зазначив Марко.

Нагадаємо, в матчі 16 туру київське "Динамо" в гостях з рахунком 2:1 обіграло харківський "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «"Заспокоювати себе третім місцем не маємо наміру" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі